Flytende biogass til transport

Jeg ønsker et tilbud

I løpet av 2024 vil vi ta en posisjon i biogassbransjen og bygge 6 helt nye fyllestasjoner for flytende biogass i Norge.

For St1 betyr dette at vi tar et stort skritt mot å nå vår visjon om å være ledende på produksjon og salg av CO₂-bevisst energi.

test

Flytende biogass

Kutt karbonavtrykket og behold rekkevidden

Flytende biogass er et av de bedre grønne alternativet på drivstoff for tungtransportsektoren. Denne bærekraftige drivstoffkilden reduserer karbonavtrykket dramatisk sammenlignet med fossile brensler, som diesel og bensin, samtidig som den opprettholder den nødvendige rekkevidden som er avgjørende for tyngre transport med lengre distanser.

Med flytende biogass kutter du karbonavtrykkene uten at det går på bekostning av rekkevidden. 

Kart over St1 sine fyllestasjoner for flytende biogass

Våre fyllestasjoner for flytende biogass i Norge

I løpet av 2024 vil vi bygge 6 fyllestasjoner for biogass innenfor Norges landegrenser. Fyllestasjonene blir strategisk plassert fra Vest til øst og sør til midt-Norge og er estimert til å være ferdig innen utgangen av året. I tillegg vil vi i 2025 bygge en egen fyllestasjon for flytende biogass på Åsland i Oslo. 

Hvorfor flytende biogass?

Flytende biogass (LBG) er et utslippsfritt drivstoff som passer for transportselskaper med kjøring over lengre distanser. Sammenlignet med komprimert biogass (CBG), har flytende biogass en høyere energitetthet, som gjør at du kan kjøre lange distanser uten å måtte fylle. Ved å omfavne et miljøvennlig drivstoff som flytende biogass øker bedriftens konkurransevnen, bidrar til å nå utslippsmålene og vil være bedre rustet for den pågående energiomstillingen i transportbransjen.

Vi hjelper deg med å beregne hvilket drivstoff som passer din kjøring og forbruk

La oss hjelpe deg med å evaluere kostnadsbesparelsene og fordelene ved å bytte til flytende biogass. Fyll ut skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg for å diskutere den beste løsningen for din virksomhet.

Kontakt oss for en prat om flytende biogass

Tim Klarpås

Key Account Manager,
Flytende biogass
Tlf: 94872814

Mail: tim.klarpas@st1.com