Vilkår for lokale kundeklubber

Vilkår og betingelser for lokal kundeklubb og Snarveien til Shell

Takk for at du er medlem av «Snarveien til Shell», Shell-stasjonene i Norge sin kundeklubb.

TJENESTELEVERANDØRENE

Snarveien til Shell, er Shell-stasjonene i Norge sin kundeklubb og er drevet av St1 Norge AS som eier Shell-stasjonene i Norge. St1 Norge AS er datterselskap av St1 Nordic Oy.

St1 Norge AS. Org.nr 913285670. Drammensveien 134, 0277 Oslo. Telefonnummer: +4722665050. Nettsted: www.st1.no  

St1 Nordic Oy – Firdonkatu 2, 6th Floor, 00520 Helsinki, Finland. Telefon: +358 10 557 11.  Nettsted: www.st1.fi St1 Nordic Oy er registrert i handelsregisteret som føres av det finske Patent- og registerstyrelsen (PRH). Selskapets org.nr. er 2082259-7 og har registrert kontor i Helsinki.

KUNDESERVICE

St1 Norge AS Kundeservice kan kontaktes på telefon: +4722665050 mandag- fredag 8.00-16.00 (eksklusive helligdager). Spørsmål kan også rettes til e-post: snarveien@st1.no

PERSONVERNOPPLYSNINGER

Ved håndtering av innsamlet informasjon følger Tjenesteleverandørene personvernloven og øvrige bestemmelser om individets personvern i Norsk lovgivning. Personopplysninger som innsamles i ved registrering i Snarveien til Shell vil håndteres av din lokale stasjon, dersom du har meldt deg inn via stasjonsspesifikt kodeord eller registering på Ipad på stasjonen. Samt av St1 Nordic Oy. Tjenesteleverandørens retningslinjer for personvern finner du her: www.st1.no/personvernerklaering

Vi gjør oppmerksom på at St1 Nordic Oy sin kundeklubb benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, adresse, kjønn og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer. I tillegg kan du som medlem registrere e-postadresse og dine interesser som du ønsker å motta tilbud om.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til St1 Nordic Oy sin kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres ved å sende STOPP til (2199). Avmelding i nyhetsbrev gjelder kun kommunikasjon via e-post.

INNHOLD I TJENESTEN

Snarveien til Shell er et helhetlig tilbud for tjenester og funksjoner som St1 tilbyr i tjenesten på det tidspunktet. Tjenestene er tilgjengelige gjennom lokal kundeklubb, i Snarveien mobilappen og St1 webtjenesten eller en annen aktuell selvbetjeningskanal eller andre måter St1 tilbyr på det tidspunktet. Det helhetlige tilbudet består av følgende funksjoner.

Lokale kundeklubber – Avtale inngått på lokalt på Shell stasjon. Kunde blir registrert som kunde lokalt og kan kommuniseres med lokalt for å holde seg oppdatert på gode tilbud og tjenester på stasjonen. Kunder som registrer seg lokalt blir også medlem i St1 kundeprogram og drar nytte av fordelene sentralt.

Trumf – Drives av Norgesgruppen ASA der St1 Norge AS med Shell-stasjonene i Norge er samarbeidspartner. Kunden opparbeider seg Trumfbonus basert på drivstoffkjøp, og kjøp hos Norgesgruppens butikker. Trumfbonus kan registreres direkte på kundens bankkonto ved at kunden legger inn kontonummer i egen kundeprofil eller ved å registrere Trumfkort før betaling med bankkort eller Mastercard.

Snarveien mobilapplikasjon – applikasjonen gir oversikt over kundens fordeler og tilbud fra Snarveien til Shell sentralt. Applikasjonen har som hensikt å samle lojalitetsprogrammets fordeler på ett sted. Gjennom appen vil kunden få mer fleksibilitet og oversikt over eget medlemskap i Snarveien til Shell.

Hvert enkelt funksjon har egne vilkår og betingelser og disse endres ikke og gjelder for hver enkelt tjeneste.

KOMMUNIKASJON

Kundeklubben er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via SMS og e-post. Aldersgrense for å være medlem i kundeklubben er 16 år.

Vi bruker personopplysninger og innsamlet informasjon til å sende deg eksklusive kundeklubb fordeler og tilbud, kampanjetilbud, nyheter og tips via e-post og/eller SMS, avhengig av hva du har takket ja til. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til å benytte slike opplysninger.