St1 Marine

St1 Marine langs hele kysten

St1 Norge AS er Norges ledende på bunkersterminaler langs norskekysten, med god tankkapasitet og rask levering av bunkers. St1 har terminaler langs hele norskekysten fra Tananger i sør til Kirkenes i nord, og er tilstede på mange av supplyterminalene. Med eget raffineri i Gøteborg som er ledende på lavsvovelprodukter, kan St1 Marine tilby fremtidsrettet lavsvovel-bunkers til den viktige norske kystnæringen. Terminalene gleder seg til å gi deg god service og en trygg opplevelse.

Vi har HVO tilgjenglig flere steder i landet og kan tilby dette både til veibruk og maritime kunder. Om du ønsker å se på ulike måter på å kutte CO2-utslippet, ta kontakt for å høre hva vi kan tilby.

Vi kan også levere med bunkersbåt eller tankbil om det skal være ønskelig, og har marine gassolje på alle våre depoter. I tillegg kan vi tilby vår eksklusive energivinner St1 MSD 500 i Bergen. Dette er det gode gamle marine spesialdestillatet, bare tilpasset SECA og norske avgiftsregler fra vårt eget raffineri i Gøteborg. Vi har også farget diesel på mange av våre terminaler.

 

 

Terminaler

St1 Marine langs hele kysten

St1 kan tilby marineprodukter fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Ta kontakt for mer informasjon eller trykk her for å se hvor du kan finne den nærmeste terminalen

Kontaktpersoner

Bent Giskeødegård

Sales Spot

Telefon: +47 950 52 581

E-post:

bent.giskeodegard@st1.no

Tor Ivar Iversen

Sales Offshore  

Telefon:  +47 97718521

E-post:

tor.iversen@st1.no                                        

Maria Louise Tunang

Sales Ruterederier, Truck & Spot

Telefon: +47 92207926

E-post:

maria.tunang@st1.no 

Andreas Nektheden Johansen

Sales

Telefon: +47 47457755

E-post:

andreas.johansen@st1.com 

Vakttelefon Marine

Utenom arbeidstid: kl 16:00 -08:00 og i helger

Telefon:  +47 22665431