Bilvask - for norske forhold

Norgesvask

Abonnement på bilvask

Last ned Norgesvask-appen og få tilgang til ubegrenset vask for en fast månedspris. Gjør bilvask enkelt! Med Norgesvask-appen i lomma kan du også enkelt kjøpe enkeltvask via mobilen. Alt du trenger for å kjøpe og gjennomføre bilvasken rett fra mobilen!

249,-

Bilvask fra 249,-

Våre moderne bilvaskmaskiner, også kalt Norgesvask, er konstruert for å takle ulike typer skitt og smuss gjennom de forskjellige årstidene. Vask bilen regelmessig fra kun 249,-

NORGESVASK

Norgesvask - utviklet med tanke på norske forhold

Vi har utviklet Norgesvask som beskytter lakken. Både vaskeprogrammer og rengjøringsmidler er nøye tilpasset årstidene, som beskytter lakken og fjerner skadelig smuss fra bremser og understell.

garantert ren bil garanti

Velg renest - garantert ren bil

Med vasken Renest har vi en 100% fornøyd garanti. Det betyr at du som kunde får en ny vask dersom du ikke er fornøyd med resultatet.

Norgesvask - bilvask for norske forhold

Vask bilen regelmessig!

Norgesvask

Bilen utsettes for ulike typer skitt og smuss gjennom de forskjellige årstidene. Våre moderne bilvaskmaskiner, også kalt Norgesvask, er konstruert for å takle dette.
Både vaskeprogrammer og rengjøringsmidler er nøye tilpasset årstidene, som beskytter lakken og fjerner skadelig smuss fra bremser og understell.

Våre vaskeprogram

Renest

Renest

 

Høytrykksvask
Hjulvask
Underspyling
Sesongvask
Skånsom børstevask
Voks og avrenning
Ekstra forvask
Dobbel polering

Velger du renest gir vi deg en ny vask om du ikke er fornøyd

Renere

Renere

 

Høytrykksvask
Hjulvask
Underspyling
Sesongvask
Skånsom børstevask
Voks og avrenning
Polering

 

 

Renere børsteløs

Renere børsteløs


Høytrykksvask
Hjulvask
Underspyling
Sesongvask
Ekstra forvask
Voks og avrenning

 

 

Ren børsteløs

Ren børsteløs


Høytrykksvask
Hjulvask
Sesongvask
Voks og avrenning
Underspyling

 

 

Svanemerket vaskemidler
svanemerket bilvask shell

Shell-stasjoner med Norgesvask-konseptet bruker kun svanemerkete bilpleieprodukter i alle sine vaskeprogrammer. Svanemerket produkter er minst like effektive som andre, men inneholder ikke helseskadelig, eller allergifremkallende stoffer. Dette gir deg som kunde en ren bil, samtidig som det sparer miljøet for skadelige miljøgifter.

Bærekraftig bilvask

Vi støtter initiativ for bærekraftig bilvask

Shell støtter initiativ for bærekraftig bilvask og initiativtakernes motto «Vask bilen med ren samvittighet – si nei til useriøse aktører».

Initiativ for bærekraftig bilvask skal øke bevisstheten blant forbrukerne om viktigheten av å velge bærekraftige aktører i markedet for bilvask. I tillegg skal virksomheten sørge for ordentlige og ryddige arbeidsforhold for sine ansatte. Dessverre er deler av markedet for bilvask preget av useriøsitet. Dette har negative konsekvenser for både arbeidsliv og miljø.

Kjøp kaffeavtale hos Shell

Med en kaffeavtale fra Shell kan du komme med den koppen du vil - vi kaller det en kaffeavtale uten koppfokus! 
Du velger den avtalen som passer deg best! 

Real mat fra Shell


På våre stasjoner finner du real, ekte og ujålete mat som lages med gode norske råvarer. Våre medarbeidere har lidenskap for god mat med høy kvalitet

Vår app - snarveien til Shell

Last ned appen og få tilgang til gode tilbud og funksjoner som skal gjøre det enklere, raskere og mer fleksibelt når du svinger innom Shell.