Hurtiglading hos Shell

Lad bilen din hos Shell

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt nettverk av ladesteder. I dag finner du lademuligheter på over 70 av våre Shell-stasjoner.
Ladestasjonene du finner hos oss drives i samarbeid med Recharge og er teknologinøytrale slik at du kan lade hos oss uavhengig av hva slags elbil du kjører.
Mars 2024 åpner vi for første gang våre helt egne ladere, St1 Charge. På disse laderne kan du tæppe kortet eller starte ladingen direkte i snarveien-appen.

Velkommen til en fin ladeopplevelse hos Shell!
 

Tips for mer effektiv lading

  • Ikke start langturen med lading.
  • Et batteri med god driftstemperatur lades mer effektivt enn et kaldt batteri.
  • Stopp lading ved ca. 80 prosent dersom du ikke trenger mer (de siste prosentene er dyrere og tar lengre tid).
  • Start lading ved lav batteriprosent hvis du kan.
  • Velg riktig lader. Hvis bilen din ikke kan lade med mer enn 50 kW, er det bortkastet å bruke lynladeren så fremt man har et alternativ.
  • Senk skuldrene og lad når du kan - ikke når du må. Lite er så kjedelig som å gå tom for strøm på veien.

Shell bygger ut ladenettverket

Våre ladere er i samarbeid med Recharge. Vi har etablert over 500 ladepunkter fordelt på 70 strategisk plasserte stasjoner. 

Ladepunkter hos Shell Tvedestrand

Det som tradisjonelt har vært bensinstasjoner blir nå..

Energistasjoner

Thomas Danielsen, Kategorisjef for energi og bilvask hos Shell, følger nøye med på hvordan bransjen er i endring, og ser på hvordan dette påvirker fremtidens stasjoner. 

"En ting er sikkert; vi er på farta som aldri før. Det er vekst i bilparken, og våre stasjoner kommer til å forbli relevant. Det er ikke bare bensin eller diesel som er viktig lenger, men det er også nye energiformer som lading. Samtidig spiller våre andre tilbud en stadig viktigere rolle for våre kunder, som butikk, vareutvalg, bilvask og andre servicefasiliteter." 

Shell Tvedestrand

Vår målsetting er

å maksimere kundens opplevelse

Vi ser kontinuerlig etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene mer brukervennlige, og ikke minst få ned ladetiden, slik at du som kunde bruker mindre tid på dette. 

Utbyggingen av ladenettverket hos Shell er samkjørt med oppussing av stasjonene, slik at du kan kombinere ladingen med et hyggelig måltid inne i butikken.