Hurtiglading hos Shell

Lad elbilen din hos Shell

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt nettverk av ladesteder. I dag finner du lademuligheter på over 30 av våre Shell-stasjoner. Ladestasjonene du finner hos oss drives i samarbeid med Recharge (tidligere Fortum Charge & Drive) , og er teknologinøytrale slik at du kan lade hos oss uavhengig av hva slags elbil du kjører.

Velkommen til en fin ladeopplevelse hos Shell!
 

Symbol ladetyper

Shell bygger ut ladenettverket

Våre ladere er i samarbeid med Recharge (tidligere Fortum Charge & Drive) . Vi har etablert 100 ladepunkter fordelt på over 30 strategisk plasserte stasjoner. 

Ladepunkter hos Shell Tvedestrand

Det som tradisjonelt har vært bensinstasjoner blir nå..

Energistasjoner

Thomas Danielsen, Kategorisjef for energi og bilvask hos Shell, følger nøye med på hvordan bransjen er i endring, og ser på hvordan dette påvirker fremtidens stasjoner. 

"En ting er sikkert; vi er på farta som aldri før. Det er vekst i bilparken, og våre stasjoner kommer til å forbli relevant. Det er ikke bare bensin eller diesel som er viktig lenger, men det er også nye energiformer som lading. Samtidig spiller våre andre tilbud en stadig viktigere rolle for våre kunder, som butikk, vareutvalg, bilvask og andre servicefasiliteter." 

Shell Tvedestrand

Vår målsetting er

å maksimere kundens opplevelse

Vi ser kontinuerlig etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene mer brukervennlige, og ikke minst få ned ladetiden, slik at du som kunde bruker mindre tid på dette. 

Utbyggingen av ladenettverket hos Shell er samkjørt med oppussing av stasjonene, slik at du kan kombinere ladingen med et hyggelig måltid inne i butikken.

Her tilbyr vi lading i dag