Bomløsning i utlandet

BESTILL BOMLØSNING

Et av Europas beste bomløsninger

Gjennom samarbeid med flere leverandører, Har Shell et av Europas beste dekning av bomløsninger. Dette gjør at vi dekker følgende land:
Frankrike, Portugal, Spania, Østerrike, Belgia, Liefkenshoektunnel, Herren Tunnel, den polske motorveien A4 (seksjon Kraków-Katowice), Tyskland, Italia, Sveits.
 Vi tar oss av alt i forhold til eventuelle depositum, og i tillegg får du som kunde alle mulige rabatter ved passeringer. 

Tungt kjøretøy som kjører i Europa med Shell løsning

Spar tid og kostnader, og få full oversikt over utenlandskjøringen

Med Shell sin bomløsning vil du spare tid og kostnader ved at du slipper å stoppe gjennom passeringer ute i Europa med automatisk registreringen i veiboksen. Du får alle dine passeringer på drivstoffakturaen og i Shell Fleet Hub kan du blant annet se alle dine passeringer live og du får full oversikt over alle dine bombrikker til din vognpark. 

Tyngre transport som kjører over Öresund broen med bomløsning fra Shell

Kjøring i Skandinavia

Med Shell tilrettelegger vi for en enklere hverdag når du kjører i Skandinavia med AutoPASS. Med vår leverandør slipper du forskuddsbetaling ved fergeoverganger og du får i tillegg rabatter på populære fergeruter som Moss-Horten i Norge og andre passeringer i Sverige og Danmark.

Her ser du en oversikt over ferger og passeringer i Skandinavia

Her finner du priser for veibokser