Bom -og veiavgift betaling i Europa

Med bomløsning fra Shell kan du passere bomstasjoner i Europa uten å stoppe og du får alle transaksjonene samlet på din drivstoffaktura. I tillegg tilbyr Shell momsrefusjon på de fleste land i Europa

Hva er en veiboks

Veibokser, eller EETS (European Electronic Tolling System), fungerer på samme måte som våre norske Autopass-brikker – Ved å feste veiboksen i kjøretøyet kan du passere bomstasjoner i utlandet uten å måtte stoppe og/eller belaste egne kontoer for bompasseringer og veiavgifter.

Hvorfor du bør ha veiboks fra Shell

Hvorfor veiboks fra Shell

Shell Veiboks er for deg som har en vognpark med kjøring gjennom andre europeiske land og har mye kjøring i det store utland. Med Shell veiboks vil du spare tid og kostnader ved at du slipper å stoppe gjennom passeringer ute i Europa. I tillegg får du en bedre kostandskontroll med at du får alle passeringer på en og samme faktura. Dette kan du selvfølgelig finne i kundeportalen Shell Fleet Hub.­

Moms og avgiftrefusjon med Shell veiboks

FDE - Moms og avgiftsrefusjonstjenester

I samarbeid med vår leverandør FDE tilbyr Shell momsrefusjon for de fleste land i Europa. Gjennom en gunstig avtale med FDE, får kunder pengene tilbake umiddelbart. Alle fakturaene er automatisk sendt til vår samarbeidspartner og refusjonen vil skje innen 15 dager. Kommersielle vilkår for tilbakebetaling av merverdiavgift og avgift avhenger av det totale internasjonale drivstoffvolumet eller den totale gjenvinnbare grenseoverskridende merverdiavgiften. 

Du kan også søke om momsrefusjon. Kontakt oss på kundesenteret og vi vil hjelpe deg.

Pris

Med våre veibokser vil du alltid få konkurransedyktige priser. Leiepris for en veiboks er 3,5 € / måned.  Det tilkommer også en %-vis variabel kostand på ca. 2,9% av belastningene per måned (Dette varierer fra land til land ettersom hvor veiboksen blir benyttet).

Bestill veiboks fra Shell

Hvordan bestiller jeg veiboks

Som eneste leverandør i Norge kan vi tilby flere veibokser tilpasset etter ditt behov. Dersom du skal kjøre i utlandet og trenger en veiboks, send oss en e-post med kopi av vognkortet og hvor du ønsker å kjøre i Europa eller ring oss på kundesenteret, og vi vil finne riktig veiboks som passer ditt behov.