Real Mat

Vårt matkonsept er realt – ekte, ujålete og ærlig!

Hos Shell får du en real pølse, en real hamburger, en real baguette og en real matpakke. Maten vi serverer på våre Shell-stasjoner er satt sammen av smakfulle råvarer fra hele Norge.

Matpakke

ost
Ost
brunost
Brunost
salami
Salami
Egg
Egg
Hamburgerstasjonen Shell

Hamburgerstasjonen Shell

Real Hamburger

På Shell tar vi ingen snarveier når vi lager vår hamburger.
Vi serverer 100% grovkvernet, norsk storfekjøtt som gjør våre nystekte hamburgere ekstra saftige.
Brødet karamelliserer vi for enda bedre smak, og ferske norske grønnsaker, utvalgte oster og dressing forsterker smaken.
Vi skal gi deg den beste hamburgeropplevelsen, uansett Shell stasjon.

Ostegrill

Norske kvalitetspølser

Real Pølse

På Shell får du pølsene du ikke får andre steder.
Velg mellom vårt store utvalg. Enten det er Ostegrill, vår egen Gourmetpølse eller PølseRemix. PølseRemix er de samme gode pølsene, men med ny topping. 
Nå lanserer vi også Dirty Fries Remix - våre kvalitetspølser servert med tilbehør, toppet med ulike dressinger og topping, for et skikkelig digg måltid med masse gode smaker!

matpakke 2 skiver til 35kr

Våre nysmurte matpakker

Real Matpakke

Vi er stolte av våre nysmurte matpakker. Velg mellom 2 skiver eller 3 skriver. Vårt grove saftige brød, og deilig pålegg. Akkurat som du kjenner matpakka. Serveres i en praktisk matboks. Vi tenkte at vår matpakke er perfekt for folk i farta, enten på vei til trening og aktivitet, sene kvelder på jobb eller rett og slett som et nydelig mellommåltid i ekte norsk tradisjon. 

Velg mellom brunost og karbonade, skinke og ost, egg og salami eller roastbiff og salami.

Vårt pizzautvalg

Vårt pizzautvalg

 

På Shell får du et pizzautvalg av fantastiske produkter på smak og kvalitet.

Nyt en Pizza Romana med velkjente smaker, fyll av høy kvalitet og sprø Italiensk bunn fra Italia, eller Pizzasticks med tykkere bunn, luftig deig og klassiske smaker.

Prøv vår minipizza på foccacia bunn som kan nytes både varm og kald.

Rykende ferske bakevarer

Bakeri

På Shell tilbereder vi rykende ferske bakervarer på våre stasjoner over hele landet, så du kan nyte nybakte fristelser hver eneste dag.
Prøv vår 6pk med Shell-bolle fylt med myk sjokolade og toppet med deilig vaniljekrem, vår egen kanelbolle bakt med lidenskap eller vårt skolebrød med ekstra deilig vanilje i hver sving. Nå lanserer vi også vår egen bolle fylt med flytende salt karamell. 
Du finner også et utvalg av nystekte boller, wienerprodukter og donuts.


 

Baguette

Nysmurt på stasjonen

Real Baguett

På våre stasjoner har vi et stort utvalg av nysmurte produkter.

Våre nystekte baguetter,  du velger dagens favoritt ved et utvalg av mange ulike pålegg, kombinert med et friskt utvalg av grønnsaker og tilbehør som gir en nydelig smakskombinasjon.