Real Mat

Vårt matkonsept er realt – ekte, ujålete og ærlig!

Vårt reale konsept er utviklet for å møte dagens behov og ønsker blant folk på farta. Hos Shell får du gode norske kvalitetsråvarer, og du kan spise både godt og sunt hos oss. Shell har riktige råvarer og godt tilbehør som gir deg god mat langs veien.

Hamburger fra 49kr

Hamburgerstasjonen Shell

Real Hamburger

På Shell tar vi ingen snarveier når vi lager vår hamburger. Vi serverer 100% grovkvernet, norsk storfekjøtt som gjør våre nystekte hamburgere ekstra saftige. Brødet karamelliserer vi for enda bedre smak, og ferske norske grønnsaker, utvalgte oster og dressing forsterker smaken. Vi skal gi deg den beste hamburgeropplevelsen, uansett Shell stasjon.

Ostegrill 15 kr

Norske kvalitetspølser

Real Pølse

Våre pølser som du finner på din Shell-stasjon er norske kvalitetspølser, med kun de beste råvarene. Du finner alltid et bredt utvalg av Stabburets pølser, produsert på Råbekken i Østfold. Vi gir deg valgfrihet. Ostegrill som en snacks eller ventepølse. Grillpølse, wiener pølse gjerne dobbel, Norges beste ostepølse med bacon eller burgergrill servert med crispi salat og dressing er gode måltider. Er du ekstra sulten kan vi friste med XL-pølse hvor vi gir mange valg, Krydderpølse, Ostepølse med bacon, Chorizo og Bratwurst. Du får alltid en real norsk smaksopplevelse. Velg mellom grovt og fint bød, lompe eller rett i papiret. Toppet med valgfritt tilbehør. 

matpakke 2 skiver til 35kr

Våre håndsmurte matpakker

Real Matpakke

Vi er stolte av våre håndsmurte matpakker. Velg to skiver eller 3 skriver. Vårt grove saftige brød, og deilig pålegg. Akkurat som du kjenner matpakka. Serveres i en praktisk matboks. Vi tenkte at vår matpakke er genial for folk i farta. Men, den er like genial for de som skal ha et sunt og godt måltid på vei til trening og aktivitet, kveld-/natt jobb eller hva man egentlig er på vei til. Velg mellom brunost og karbonade, skinke og ost, egg og salami eller roastbiff og salami.

Baguette

Håndsmurt på stasjonen

Real Baguett

På våre stasjoner har vi et stort utvalg av håndssmurte produkter.

Våre nystekte baguetter,  du velger dagens favoritt ved et utvalg av mange ulike pålegg, kombinert med et friskt utvalg av grønnsaker og tilbehør som gir en nydelig smakskombinasjon.

 

 

Rykende ferske bakevarer

Bakeri

På Shell tilbereder vi rykende ferske bakervarer på våre stasjoner over hele landet, så du kan nyte nybakte fristelser hver eneste dag.
Prøv vår 6pk med Shell-bolle fylt med myk sjokolade og toppet med deilig vaniljekrem, vår egen kanelbolle bakt med lidenskap eller vårt skolebrød med ekstra deilig vanilje i hver sving.
Du finner også et utvalg av nystekte boller, wienerprodukter og donuts.

Hver søndag får du nystekte bakervarer for kun 10,- på alle Shell-stasjoner