St1 Marine

St1 Marine langs hele kysten

St1 Marine var tidligere Statoil Fuel & Retail Marine og er kommet inn i St1 familien. Dette gjør St1 til Norges ledende på bunkersterminaler langs norskekysten, med god tankkapasitet og rask levering av bunkers. St1 har terminaler langs hele norskekysten fra Tananger i sør til Kirkenes i nord, og er tilstede på mange av supplyterminalene. Med eget raffineri i Gøteborg som er ledende på lavsvovelprodukter, kan St1 Marine tilby fremtidsrettet lavsvovel-bunkers til den viktige norske kystnæringen. Terminalene gleder seg til å gi deg god service og en trygg opplevelse.

Vi har HVO tilgjenglig flere steder i landet og kan tilby dette både til veibruk og maritime kunder. Om du ønsker å se på ulike måter på å kutte CO2-utslippet, ta kontakt for å høre hva vi kan tilby.

Vi kan også levere med bunkersbåt eller tankbil om det skal være ønskelig, og har marine gassolje på alle våre depoter. I tillegg kan vi tilby vår eksklusive energivinner St1 MSD 500 i Bergen. Dette er det gode gamle marine spesialdestillatet, bare tilpasset SECA og norske avgiftsregler fra vårt eget raffineri i Gøteborg. Vi har også farget diesel på mange av våre terminaler.

 

 

Terminaler

St1 Marine langs hele kysten

St1 kan tilby marineprodukter fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Ta kontakt for mer informasjon eller trykk her for å se hvor du kan finne den nærmeste terminalen

Kontaktpersoner

Bent Giskeødegård

Sales Spot

Telefon: +47 950 52 581

E-post:

bent.giskeodegard@st1.no

Tor Ivar Iversen

Sales Offshore  

Telefon:  +47 97718521

E-post:

tor.iversen@st1.no                                        

Maria Louise Tunang

Sales Ruterederier, Truck & Spot

Telefon: +47 92207926

E-post:

maria.tunang@st1.no 

Vakttelefon Marine

Utenom arbeidstid: kl 16:00 -08:00 og i helger

Telefon:  +47 22665431