Shell Card for din bedrift

Ha kontroll over dine drivstoffkostnader med Shell Fleet Hub

Til venstre kan du i en video se noen av fordelene med Shell kort og Shell Fleet Hub. Shell Fleet Hub er et gratis verktøy for deg som er Shell Card kunde. 

Drivstoffkort for person- og varebiler

Drivstoffkort for person- og varebiler

Har du en bilpark bestående av person- og varebiler, velger du vårt firmakort – Fleet Shell Card. Da kan du benytte deg av vårt omfattende nettverk, få oversikt på drivstoffkostnadene og rabatt på dine kjøp.

Med vårt firmakort Shell Card kan du kjøpe drivstoff på en trygg og effektiv måte, og samtidig få tilgang til en rekke andre nyttige tjenester som gir deg full oversikt over firmaets drivstoffkostnader. Med over 50 års erfaring og over 300 Shell-stasjoner i Norge, kan vi tilby et firmakort som gir deg bedre oversikt og en tryggere drift av bilparken.

Vi kan tilby listepris med rabatt. Da kan du være trygg på at du alltid har en god pris. I tillegg om pumpeprisen skulle vært lavere enn listepris minus rabatt, betaler du kun pumpepris. Listeprisen er ikke relatert til pumpepris som følger det lokale markedet. Listeprisen vår finner du her.

 

Drivstoffkort for lastebiler og busser

Drivstoffkort for lastebiler og busser

Har du en vognpark bestående av tyngre kjøretøy (over 3.500 kg) er vårt truckkort Shell Card CRT det rette valget. Du får rabatt etter avtale på diesel, og tilgang til våre truckanlegg tilpasset tyngre kjøretøy både i Norge og Europa.

Med vårt truckkort Shell Card kan du trygt og effektivt kjøpe diesel og Adblue, i tillegg få tilgang til en rekke andre nyttige online-tjenester som gir full overgang over firmaets drivstoffkostnader. Med over 50 års erfaring innen drivstoffkort og et av verdens største nettverk av bensinstasjoner, kan vi tilby et dieselkort som gir deg bedre oversikt og en tryggere drift av vognparken. Vi har chip-kort på våre CRT-kort, som gjør at man kan være ekstra trygg som Shell-kunde.

Kjøring med lastebil og buss i Europa kan være forvirrende og komplisert med tanke på veiavgifter og forskjellige innkrevere i hvert land. Shell er ledende leverandør av EETS bokser som fungerer i mange av landene i Europa. Vi har den største bredden av bokser i Europa. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Vi har også AdBlue-pumpe ved mange av våre stasjoner for tungtransporten. Du kan bruke stasjonsoversikten til å filtrere og finne den nærmeste stasjonen med Adblue-pumpe.

 

Shell Card

Fordeler med Shell Card

Med Shell Card får du rabatt på dine kjøp, bedre kostnadskontroll og du vil bruke mindre tid på administrasjon av drivstoffkostnader. Du får alle kjøpene på én momsspesifisert faktura, og får bedre oversikt over drivstoffkostnadene med våre enkle internettjenester.

Hvorfor Shell Card

Benytt et av Europas største nettverk av bensinstasjoner

Vi har et av Europas største nettverk av bensinstasjoner, så uansett hvor dine sjåfører befinner seg er en Shell-stasjon aldri langt unna. Vi har også et bredt utvalg av stasjoner med Adblue for tungtransport, samt et stort nettverk av bemannede stasjoner som selger Adblue til person- og varebil

Kan brukes I Norge og Europa.

Du vil automatisk kunne bruke kortet på våre 300 stasjoner i hele Norge. Om du også ønsker å benytte kortet på våre 10.000 stasjoner i Europa, vennligst ta kontakt med kundesenteret.

Tilgang til din konto på internett

Med vår gratis internettjeneste Shell Fleet Hub får du enkel tilgang til dine kort og din kundekonto hele døgnet. Du kan bestille og sperre kort, få løpende oversikt over drivstofforbruk og –kostnader, samt opprette forbruks- og avviksrapporter.

Shell har også en varselløsning som kan bidra til å forhindre svindel og misbruk av kortene. Du kan opprette e-postvarsler som gir deg beskjed dersom det oppdages uvanlig kortaktivtet, for eksempel at det er fylt bensin med et kort eller at kortet er brukt på en søndag.

Drivstoffkort gir trygghet

En av de viktigste fordelene med vårt firmakort er tryggheten det gir. Kortene kan følge bilen eller sjåføren, og kan enkelt tilpasses en av våre tre kjøpskategorier. Med kjøpskategorier bestemmer du selv hva sjåførene kan kjøpe med kortene sine.

Shell har også Chip på våre CRT-kort som gir en trygghet ved å fylle på Shell-stasjonene.

Våre kjøpskategorier:
0 – Diesel, Adblue og nødvendige veitjenester
1 – Drivstoff og nødvendige veitjenester
2 – Drivstoff og bilrelaterte produkter og tjenester

Kort fortalt

De viktigste fordelene

  • Én momsspesifisert faktura over alle kjøp
  • 300 stasjoner i Norge og over 10.000 stasjoner i Europa
  • Bruk kortet til å betale for bomavgifter, ferger og broavgifter i Europa
  • Online tilgang til dine kort og kundekonto 24 timer i døgnet
  • Kjøp av bilrelaterte produkter på Shell-stasjoner
  • Mulighet for å begrense hvilke produkter som kan kjøpes og sette begrensninger på drivstoffkjøp
  • Chip for trygghet i hverdagen
Shell 100 år i Norge