V-power Nitro + Diesel

Shell V-Power Nitro+ blyfri er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen. Drivstoffet inneholder kraftige rengjøringsmidler designet for å beskytte viktige deler i drivstoffsystemet mot smørjedannelse, og for å bidra til å fjerne eksisterende smørje mens du kjører.

Shell V-Power Nitro+ blyfri er også designet for å danne en beskyttende hinne på metalloverflater for å bidra til å unngå korrosjon på viktige deler i drivstoffsystemet. Shell V-Power Nitro+ blyfri med friksjonsmodifiserende teknologi (FMT) er designet for å bidra til å redusere friksjon i kritiske områder av motoren din, slik at deler kan bevege seg friere.

*Den faktiske effekten og de faktiske fordelene kan variere med bilen, bilens alder, kjøreforholdene og førerens kjørestil. De faktiske potensielle fordelene er relatert til et rensestoff designet for å bidra til å få bort eksisterende avleiringer i motoren. Graden av korrosjonsbeskyttelse er basert på laboratorietester utført i henhold til ASTM D665A.

Diesel Extra

Bruken av Shell Diesel Extra kan faktisk gjøre en forskjell for bilen, varevognen eller lastebilen. Shell Diesel Extra bidrar til å forhindre oppbygging av avleiringer i motoren. Shell Diesel Extra har en kjemisk formel med spesielle tilsetningsstoffer, designet for å virke på motoren mens du kjører og dermed bidra til å forhindre oppbygging av avleiringer. Med noen vanlige typer diesel kan avleiringer tette til drivstoffinnsprøytningsdyser. Rene drivstoffinnsprøytningsdyser gir mer effektiv forbrenning. Shell Diesel Extra er også utformet for å legge en beskyttende hinne over metalldeler i motoren og drivstoffsystemet, for å forebygge rust.

REx-diesel - Reduserer CO2-utslipp med 40 %

Vår visjon er å erstatte liter for liter med fornybart drivstoff, samtidig som produktene skal kunne brukes av alle.

REx er et fornybart drivstoff tilpasset bruk i alle dieselbiler. I juni 2017 lanserte Shell som første bensinstasjonskjede det fornybare drivstoffet REx. Dette er en diesel som inneholder inntil 60 prosent fornybart materiale og som samtidig tilfredsstiller EN590-standarden. Det betyr at det kan brukes i alle dieselbiler som et reelt alternativ til tradisjonell diesel, samtidig som det er stort første steg på veien mot et 100% fornybart drivstoff (RE100-variant), men med dagens teknologi vil ikke et slikt produkt tilfredsstille EN590-standarden.

Den høye andelen fornybart drivstoff sørger for at REx reduserer CO2-utslippet med inntil 40 prosent sammenlignet med tradisjonell diesel. Drivstoffet er også miljøsertifisert og følger EUs bærekraftskriterier.

REx er tilgjengelig på utvalgte Shell stasjoner. Stasjoner med REx-Diesel finner du her:

Hos Shell får du kvalitetsdrivstoff og valgfrihet

Drivstoff

Hvilket drivstoff passer deg? 

Shell V-Power logo

V-power Nitro + 98

Shell V-Power Nitro+ blyfri er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen.

Shell Fuelsave logo

Fuelsave 95

Når du tanker Shell FuelSave oppnår du en umiddelbar virkning av et mer effektivt drivstoff. Dette er fordi drivstoffet er tilsatt drifstoffbesparende additiv som virker fra første tank.

Shell Diesel Extra logo

Diesel Extra

Shell Diesel Extra er spesielt designet for å hjelpe til med å holde motoren din ren og beskytte mot korrosjon - og hjelper deg å få maksimalt utbytte av hver eneste dråpe.

Shell V-Power Diesel logo

V-power Nitro + Diesel

Shell V-Power Nitro+ blyfri er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen.

REx Diesel logo

REx-diesel

I REx Diesel blander vi inn 60 % diesel produsert av fornybare råvarer. Ved å blande inn 60 % fornybar diesel vil vi samtidig redusere de totale utslippene av CO2 med 40 %