V-power Diesel

Shell V-Power Diesel er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen. Drivstoffet inneholder kraftige rengjøringsmidler designet for å beskytte viktige deler i drivstoffsystemet mot smørjedannelse, og for å bidra til å fjerne eksisterende smørje mens du kjører.

Shell V-Power Diesel er også designet for å danne en beskyttende hinne på metalloverflater for å bidra til å unngå korrosjon på viktige deler i drivstoffsystemet. Shell V-Power Nitro+ blyfri med friksjonsmodifiserende teknologi (FMT) er designet for å bidra til å redusere friksjon i kritiske områder av motoren din, slik at deler kan bevege seg friere.

*Den faktiske effekten og de faktiske fordelene kan variere med bilen, bilens alder, kjøreforholdene og førerens kjørestil. De faktiske potensielle fordelene er relatert til et rensestoff designet for å bidra til å få bort eksisterende avleiringer i motoren. Graden av korrosjonsbeskyttelse er basert på laboratorietester utført i henhold til ASTM D665A.

Diesel Extra

Bruken av Shell Diesel Extra kan faktisk gjøre en forskjell for bilen, varevognen eller lastebilen. Shell Diesel Extra bidrar til å forhindre oppbygging av avleiringer i motoren. Shell Diesel Extra har en kjemisk formel med spesielle tilsetningsstoffer, designet for å virke på motoren mens du kjører og dermed bidra til å forhindre oppbygging av avleiringer. Med noen vanlige typer diesel kan avleiringer tette til drivstoffinnsprøytningsdyser. Rene drivstoffinnsprøytningsdyser gir mer effektiv forbrenning. Shell Diesel Extra er også utformet for å legge en beskyttende hinne over metalldeler i motoren og drivstoffsystemet, for å forebygge rust.

Hos Shell får du kvalitetsdrivstoff

Drivstoff

Shell V-Power logo

V-power 98

Shell Fuelsave logo

Fuelsave 95

Shell Diesel Extra logo

Diesel Extra

Shell V-Power Diesel logo

V-power Diesel