Digital kaffeavtale

Kjøp norges mest fleksible kaffeavtale på din nærmeste Shell-stasjon - Last ned Snarveien-appen og du har kaffeavtalen på din mobil i 365 dager!

Kjøp digital kaffeavtale på Shell og registrer koden i Snarveien-appen

Ta med og bruk den koppen du vil!

Når du har registrert ditt kaffeavtaleoblat i appen, har du aktivert din digitale kaffeavtale.
Du er ikke lenger fastlåst til en bestemt kaffeavtalekopp – men kan ta med deg akkurat den koppen du vil! Har du ikke med deg kopp? Fortvil ikke! Du får pappkrus og kaffe til 10 kr. 

Gyldig i 365 dager

I tillegg er din digitale kaffekaffeavtale gyldig i 365 dager etter kjøp, og følger dermed ikke kalenderåret. Det er enkelt å få oversikt over om din avtale er aktiv eller ikke, og hvor mange dager er igjen av din avtale.

 

Velkommen til Shell

1. Besøk din Shell-stasjon

Kjøp vår fleksible kaffavtale

Hos Shell synes vi du skal være stolt av den koppen du har, derfor kan du med vår kaffeavtale bruke en kopp du har fra før eller du kan bruke Shell-koppen. Kaffeavtalen gjelder på alle Shell-stasjoner i hele Norge og inkluderer all varm drikke. Har du ikke en egen kopp, kan selvfølgelig kjøpe Kaffeavtale med Shell-koppen.

Snarveien til Shell app

2. Last ned vår app

Få en snarvei til Shell på din mobil

Vårt mål er å gjøre livet til våre kunder enklere, raskere og mer fleksibelt når de svinger innom Shell. Derfor har vi lansert Snarveien-appen.  Når du har lastet ned og registrerer deg i Snarveien-appen, kan du aktivere din forhåndskjøpte kaffeavtale. 

Registrer din kaffeavtalekode

3. Registrer din kaffeavtale

Få din digital kaffeavtale

Registrer din forhåndskjøpte digitale kaffeavtale i appen. Aktiver din digitale kaffeavtale ved å legge inn 9-siffret kaffeavtalekode. Siffrene finner du over strekkoden. Avtalen er gyldig i 365 dager fra du legger den inn. Det er enkelt å få oversikt over om din avtale er aktiv eller ikke, og hvor mange dager det er igjen av din avtale.

Aktiv kaffeavtale

4. Hent kaffe på Shell

Fyll din kaffekopp i 365 dager

  • For å bruke din digitale kaffeavtale når du fyller kaffe på Shell, registrerer du enkelt kaffepåfyllet ved å trykke på «registrer påfyll her» i APPen.
  • Vis deretter frem APPen til personalet før du lukker det åpne vinduet.
  • Så enkelt er det, og du er klar til å fortsette kjøreturen.

*Vi gjør oppmerksom på at avtalen ikke gjelder for pappkrus på stasjonen.

Hvorfor velge Digital kaffeavtale?

199,-

koster kaffeavtalen på mobil

249,-

dersom du ønsker Shell-koppen i tillegg

Digital

ta med den koppen du vil

365

dagers varighet ved registrering i Snarveien-appen.

Se alle funksjoner og fordeler i

Snarveien-appen

Det lønner seg å ha Snarveien-appen.

digital kaffeavtale

Digital kaffeavtale

Register din forhåndsbetalte kaffeavtale i appen, og få en mer ut av din kaffeavtale. Vi ønsker at våre digitale kaffeavtalekunder skal få en enda mer fleksibel kaffeavtale.

Trumf-bonus i appen

Trumf-bonus

Som Trumf medlem sparer du Trumf-bonus hver gang du fyller drivstoff på våre bemannede Shell-stasjoner. De beste Trumf-kampanjene finner du i appen, og drivstoffbonusen sparer du på din Trumf-konto.

gode tilbud

Gode tilbud

Når du laster ned og registrerer deg i Snarveien-appen får tilgang til gode tilbud og funksjoner som skal gjøre det enklere, raskere og mer fleksibelt når du svinger innom Shell.

Finn og søk

Finn eller søk

Denne appen tilbyr en stasjonsfinner, slik at du enkelt kan finne din nærmeste Shell-stasjon. Du kan også søke etter Shell-stasjon, se åpningstider, kontaktinformasjon og tjenester som stasjonene tilbyr.

finn stasjon

Nærmeste stasjon

Aktiver posisjon og nærmeste Shell-stasjon vises på startskjermen, så du kan enkelt se hvor langt det er igjen til du kan svinge innom Shell, å hente deg en rykende fersk kaffe.