Rykende fersk - rett fra ovnen

Rykende ferskt

Hos Shell får du rykende ferske bakevarer – rett fra ovnen. Vi hever, steker og pynter bakevarene på stasjonen. Shell ønsker å tilby våre kunder rykende ferske bakevarer med himmelsk smak. I samarbeid med vår baker Gunnar har vi utviklet egne oppskrifter som Shell-bolla, vårt eget skolebrød, vår kanelbolle. Vi må ikke glemme vår nye favoritt, bollekake. Som er en drøm av gulrot bolle toppet med ostekrem og sjokoladedryss. Vi har også klassikere som hvete, sjokolade- og rosinboller og wienerprodukter hvor den franske Pain aux raisins er i en egen klasse.

Enklere, raskere og mer fleksibelt

Snarveien app

Les mer om mulighetene i vår snarveien app

Finn din stasjon

Finn eller søk

Denne appen tilbyr en stasjonsfinner, slik at du enkelt kan finne din nærmeste Shell-stasjon. Du kan også søke etter Shell-stasjon, se åpningstider, kontaktinformasjon og tjenester som stasjonene tilbyr.

Kaffeavtale på mobil

Digital kaffeavtale

Register din forhåndsbetalte kaffeavtale i appen, og få en mer ut av din kaffeavtale. Vi ønsker at våre digitale kaffeavtalekunder skal få en enda mer fleksibel kaffeavtale.

Se din stasjon

Nærmeste stasjon

Aktiver posisjon og nærmeste Shell-stasjon vises på startskjermen, så du kan enkelt se hvor langt det er igjen til du kan svinge innom Shell, å hente deg en rykende fersk kaffe.

Søndagsbakeri

Er det søndag, så er det søndag!

Søndagsbakeri

Hver søndag har vi hvete- og wienerbakst til kun 10 kr. pr. stykk.  Vi kan friste med Shell-bolla, vårt eget skolebrød, vår kanelbolle og bollekake, samtidig har vi klassikere som hvete, sjokolade- og rosinboller og wienerprodukter hvor den franske Pain aux raisins er i en egen klasse.  Sving innom Shell på søndag, da vel!