Norges mest fleksible kaffeavtale

Kaffeavtalen der kopp er kopp!

Hos Shell synes vi du skal være stolt av den koppen du har, derfor kan du med vår kaffeavtale bruke en kopp du har fra før eller du kan bruke Shell-koppen. Kaffeavtalen gjelder på alle Shell-stasjoner i hele Norge og inkluderer all varm drikke. Har du ikke en egen kopp, kan selvfølgelig kjøpe Kaffeavtale med Shell-koppen. 

Hos Shell får du Evergood kaffe.

Kaffe er viktig for oss nordmenn. Vi vet at våre kunder forventer kvalitetskaffe, og derfor samarbeider Shell tett med Joh. Johannson som produserer Evergood kaffe. Finjusterte kaffemaskiner og kaffebønner av beste kvalitet, sørger for at skal du få en god opplevelse når du fyller kaffekoppen på Shell.

Hvorfor velge Shell-kaffeavtale?

199,-

koster kaffeavtalen med din kopp m/oblat.

249,-

koster kaffeavtalen med Shell-koppen m/oblat.

Digital

Få kaffeavtalen på din mobil

365

dagers varighet ved registrering i Snarveien-appen.

Digital kaffeavtale

Få kaffeavtalen på din mobil

Digital kaffeavtale

Norges mest fleksible avtale får du selvfølgelig også på mobil. Da trenger du ikke tenke på hvilken kopp du tar med, for alle kopper er velkomne hos oss. Dermed er du ikke lenger låst til en avtalekopp. Og det beste av alt er at kaffeavtalen er gyldig i 365 dager fra du laster den inn. Derfor spiller det ikke lenger noen rolle når på året du kjøper kaffeavtale hos Shell. Avtalen vil alltid være gyldig i 365 dager fra du kjøper den. Derfor lønner det seg å ha digital kaffeavtale hos Shell.