Trygghet, kontroll og full oversikt med Shell Card

Et av europas største nettverk
Et av Europas største nettverk

Benytt deg av over 300 stasjoner i Norge og blant 10.000 i Europa

Trygghet og kontroll med Shell Card
Trygghet og kontroll

Økt sikkerhet med chipkort og full kontroll over alle transaksjoner

Konkurransedyktige priser med Shell Card
Konkurransedyktige priser

Trygg på at du alltid får en god pris på drivstoff og Adblue

Kundesupport i Norge
Kundesenter og oppfølging

Lokalt kundesenter i Oslo og personlig oppfølging for en best mulig totalopplevelse

Europas største nettverk

300 stasjoner i Norge, 10.000 i Europa

Et av Europas største nettverk av stasjoner

Vi har et av Europas største nettverk av bensinstasjoner, så uansett hvor dine sjåfører befinner seg er en Shell-stasjon aldri langt unna. Du vil automatisk kunne bruke kortet på våre 300 stasjoner i hele Norge med tilgang til å bruke ditt Shell Card over hele Europa. Vi har også et bredt utvalg av stasjoner med hurtigpumper, satelitt og Adblue for tungtransport, samt et stort nettverk av bemannede stasjoner som selger Adblue til person- og varebil.

Sikkerhet mot svindel og full kontroll over kjøp

En tryggere ferd på veien med Shell Card

En av de viktigste fordelene med vårt firmakort er tryggheten det gir for våre kunder. For kunder med kjøretøy over 3500 kg - Tungtransporten - er det inkludert en chip som gjør bruket av drivstoffkortet mye tryggere. Med Shell Card tar du selv kontroll over hva ditt kort skal brukes til. Helt enkelt kan du skreddersy egne kjøpskategorier i online tjenesten vår Shell Fleet Hub og bestemmer selv hva du ønsker å kjøpe med kortet - uavhengig kortkategorien.

For å gjøre det enda mer fleksibelt, tilbyr vi fortsatt oppsett med kjøpskategoriene for enkeltbestilling av kort for de som ønsker det.

Konkurransedyktige priser

En avtale til å stole på

Som Shell kunde vil du alltid være trygg på at prisen du får er konkurransedyktig og rabatten du får idag er like god som i fremtiden. Du får rabatt etter avtale på diesel, og tilgang til våre truckanlegg tilpasset tyngre kjøretøy både i Norge og Europa. Har du vognpark bestående av person -og varebiler tilbyr vi listepris med rabatt. I tillegg om pumpeprisen skulle vært lavere enn listepris minus rabatt, betaler du kun pumpepris, da kan du være trygg på at du alltid har en god pris.

Få full kontroll og oversikt over den daglige driften av bilparken

Shell Fleet Hub

Med vår gratis internettjeneste Shell Fleet Hub får du enkel tilgang til dine kort og din kundekonto hele døgnet. Du kan bestille og sperre kort, få løpende oversikt over drivstofforbruk og –kostnader, skreddersy egne kjøpskategorier til dine kort, samt opprette forbruks- og avviksrapporter. Shell har også en varselløsning som kan bidra til å forhindre svindel og misbruk av kortene ved å opprette e-postvarsler som gir deg beskjed dersom det oppdages uvanlig kortaktivitet. Med Shell Fleet Hub tar du selv kontroll over din daglige drift av vognparken og får en enklere hverdag på veien.

Kundeservice for Shell Card

Kundesenter i Oslo

Fokus på høy serviceopplevelse

Vårt lokale kundesenter ligger på Skøyen i Oslo og sitter sammen med resten av selskapet for å gi deg en best mulig opplevelse med oss. Våre servicemedarbeidere har et bredt kompetanseområde og vi strekker oss langt for å gjøre ferden på veien litt enklere og for å gi deg en personlig og tett oppfølging som bruker av Shell Card. 

Snarveien appen

Forfriskninger på veien

Alltid gode tilbud i Snarveien-appen

Når du laster ned og registrerer deg i snarveien-appen får tilgang til gode tilbud og funksjoner som skal gjøre det enklere, raskere og mer fleksibelt når du svinger innom Shell. I appen kan du blant annet søke opp stasjoner, få veibeskrivelse og du kan legge inn din digitale kaffeavtale. 

Les mer om Snarveien appen