Få en sniktitt på vår nye energistasjon

Nå er det like før St1 starter byggingen av en helt ny og moderne energistasjon med døgnhvile ved Lonelier på nye E39 vest for Kristiansand. Her kan du få en liten sniktitt på hvordan det flotte anlegget vil se ut.

St1 Norge, som eier og driver landets Shell-stasjoner, vant anbudskonkurransen fra Nye Veier om å bygge energistasjon med døgnhvile ved Lonelier. Siden mai har Nettverksavdelingen i St1 og våre samarbeidspartnere planlagt detaljer om anlegget, og snart starter NCC Norge den fysiske byggeprosessen.

Lonelier illustrasjon

For to år siden ferdigstilte St1 Shell Tvedestrand, og siden den gang har dette anlegget blitt en av våre svært populære anlegg med sitt omfattende ladetilbud, friområder, døgnhvileplass for større kjøretøy og stor butikk med sitteområde. På Lonelier vil mye bli likt, men i takt med utviklingen vil Lonelier også få overbygd lade-anlegg, samt solceller på taket.

Lonelier illustrasjon øst

Søndag 30. oktober arrangerte Nye Veier en Åpen Dag hvor lokalbefolkningen fikk se den nye motorveien mellom Kristiansand og Mandal og vi i St1 fikk presentere vårt nye anlegg. Nærmere 1000 naboer besøkte vår stand hvor de fikk se skisser av energistasjonen og smake på noe av utvalget som vil tilbys av bakevarer når stasjonen åpner våren 2023.
 

Stand på åpen dagSt1 prosjektgruppe

 

arrow-right
Forrige
St1 ansetter samfunnskontakt for Davvi Vindpark

10.10.22

Neste
Vindkraft og bærekraft

02.11.22

Relaterte artikler

Les alt