Real hamburger med anguskjøtt

St1-eide Shell har som mål å servere de beste hamburgerne langs veien. Årets store nyhet er en egen hamburger med anguskjøtt.

-På Shell har vi utviklet vår egen hamburger med anguskjøtt. Den er nå enda saftigere, mer smakfull, servert i karamellisert brød og toppet med deilig cheddarost. Internt kaller vi den bare hamburger 2.0, foreller Sima Macdonald, som er kategorisjef for mat hos St1 Norge AS.

Real Hamburger hos Shell:

  • Anguskjøtt
  • Enda saftigere
  • Mer smakfull
  • Serveres med norske grønnsaker

Over en million burgere selges hvert år

Det mer offisielle navnet er «en real hamburger», noe som har vært svært populært på Shell-stasjonene i mange år. Faktisk selger Shell over en million hamburgere hvert eneste år. Brutt ned er det ca. 2 burgere i minuttet som selges på Shell-stasjoner over hele landet.  Dette tilsvarer ca 175 tonn burgere i året.

-Nordmenn elsker hamburger og spiser det gjerne utenfor hjemmet. Faktisk er hver tredje hamburger som spises i Norge spist utenfor hjemmet, og hamburgerrestauranter er de restaurantene som har økt mest de siste årene, forteller Hæge Vagle, markedssjef for mat og kasse hos St1 Norge AS, som drifter alle Shell-stasjonene i Norge.

Den nye Angusburgeren lages også med norske grønnsaker som tilfører akkurat passe friskhet, sødme og syrlighet.

-Den beste hamburgeropplevelsen skal du få på Shell. Nå har vi også lansert en fantastisk limited edition med Coleslaw og barbeque som passer bra inn mot sommeren og grillsesong, avslutter Sima Macdonald.  

Hamburger fra Shell limited edition

arrow-right
Forrige
Formel 1, Shell og Ferrari prat med Atle Gulbrandsen

22.05.22

Neste
St1 får bygge Shell-energistasjon ved nye E39

23.05.22

Relaterte artikler

Les alt