Lanserer ny app – det har aldri vært enklere å vaske bilen

Shell har gode nyheter for deg som er opptatt av å ha ren bil. Nå kommer Norgesvask-appen hvor du kan sjekke om det er vaskekø, motta instrukser og ikke minst vaske bilen så ofte du bare vil til en fast månedspris.

Spar tid når du skal vaske bilen

Lei av å stå i lang vaskekø fordi du – og tilsynelatende alle andre – kom på å vaske bilen på samme tidspunkt? I Norgesvask-appen kan du sjekke status og dermed unngå kø.

I tillegg gir appen deg nyttige instrukser og funksjoner underveis, som å fortelle deg når det er klart for å kjøre inn i vaskehallen, hvor lang tid det gjenstår av ditt vaskeprogram og når du kan kjøre ut.

Sjekk ut Shell sin nye app

Norgesvask

Fleksibelt bilvaskabonnement

I appen tilbyr vi abonnement hvor du kan vaske bilen så ofte du vil til en fast månedspris - uten bindingstid. Med abonnement i Norgesvask-appen vil du alltid kunne ha en skinnende ren bil. Du styrer alt enkelt selv, sier Thomas Danielsen, kategorisjef for bilvask i Shell.  

Inkludert i abonnementet får brukerne tilgang til et utvalg vaskeprogram man fritt kan veksle mellom etter behov. Pris fra 429,-.

Last ned Norgesvask-appen her

La oss ta en nærmere titt på hva Norgesvask er:  

Norge er ikke som andre land - ikke veiene heller! Norske forhold med store sesongvariasjoner krever spesielt tilpassede vaskeprogrammer. Med Norgesvask vaskes bilen din slik det skal gjøres under norske forhold, uansett sesong.   

– Da er det naturlig at vår bilvask-app heter nettopp, Norgesvask, sier Danielsen


norgesvask

" Norgesvask er bilvask utviklet for norske forhold
– hos Shell, din reale energistasjon. "

 

Les mer om hva du får med Norgesvask-appen


Noe av det beste du kan gjøre for bilen

Å vaske bilen regelmessig er helt essensielt for å ta vare på lakken og komponenter på bilen som er utsatt for rust, forklarer Danielsen.

– Det er noe av det beste du kan gjøre for å forlenge bilens levetid, og opprettholde verdien på den.

Vinterstid er høysesong for bilvask. Først og fremst fordi bilen blir mer møkkete, men det er også et stort behov for å fjerne saltet som fester seg både på understell og lakk. Saltet er fiende nummer én for biler, og det er viktig å vaske det bort regelmessig.

Varmere tider fører med seg andre behov for å holde bilen ren, opplyser Danielsen videre. Vår, sommer og høst er tid for pollen, insekter og fuglemøkk.

– Både insekter og fuglemøkk inneholder stoff er som korroderer lakken, og det er viktig å få bort dette raskt.

Valg av bilvask avhenger derfor ofte av årstid – men òg hvor ofte du vasker bilen. Hos Shell tilbyr de flere forskjellige vaskeprogram, som også kan tilpasses det nøyaktige behovet til deg og bilen din. De er også utformet for å passe norske kjøreforhold.

 

Derfor anbefaler Danielsen et abonnement på bilvask

Thomas


De fire bilvasketjenestene Danielsen trekker frem er:

  • Ren
  • Renere
  • Renest
  • Børsteløs

Navnene sier kanskje seg selv, men har du en litt skitten bil er programmet Ren riktig for deg, men har du en veldig skitten bil bør man vurdere Renere eller Renest. Med programmet Renest, garanterer vi ren bil, og du får ny vask om du ikke er fornøyd. Er man flink til å kjøre gjennom bilvasken regelmessig – da holder det med en enklere, eller børsteløs vask.

– På vinteren er det riktigere å rette fokuset på mer omfattende vasker, med inngående forvask, asfaltfjerner og underspyling - eksempelvis Renest. Dette gjelder også hvis man har en veldig møkkete bil, som ikke har vært vasket på lenge.

bilvask

Utvikling og bærekraft

– I Shell-kjeden er vi opptatt av å satse på miljøvennlige løsninger der vi kan, og er hele tiden opptatt av at bærekraftige valg ikke skal gå utover hverken kvaliteten eller lommeboka til kunden, forteller Danielsen.

– Vi bruker kun svanemerkede vaskemidler, for å gjøre bilvasken så miljøvennlig som mulig, fortsetter kategorisjefen.

– Shell-stasjonene støtter også initiativet for bærekraftig bilvask som har mottoet «Vask bilen med ren samvittighet – si nei til useriøse aktører». Dette initiativet er til for å få bukt med aktører som ikke tilfredsstiller hverken arbeidsforhold for ansatte, eller opprettholder satte krav for miljø i bransjen, avslutter Thomas Danielsen.

Finn din nærmeste Shell-stasjon

arrow-right
Forrige
Oppbyggingen av nye Shell-stasjonen på Lonelier

23.03.23

Neste
Jakten på de grønne løsningene i tungtransporten

14.04.23

Relaterte artikler

Les alt