Hyundai forlenger med Shell

Hyundai, rallyteamet blant annet Oliver Solberg kjører for, har forlenget sitt samarbeid med Shell. 

Hyundai Motorsport har forlenget sitt langvarige partnerskap med Shell som vil se at det globale energiselskapet forblir tittelsponsor og teknisk partner for rallyteamet i ytterligere tre år. Samarbeidet startet helt tilbake i 2014, og går blant annet ut på et teknisk samarbeid rundt spesielt smøreoljer i rallybilene. Foran 2022-sesongen innførte Rally-VM hybridbiler, og Shell Helix Ultra-smøremidler er fortsatt helt avgjørende for Hyundais suksess. 

Det tekniske partnerskapet har gjort at Hyundai nå har 1,5 hestekrefter mer enn tidligere, noe som utgjør omtrent seks sekunder i snitt på hvert rally. 

-Shell har vært med oss siden vi gikk inn i Rally-VM i 2014, og vi er glade for at vi nå har forlenget samarbeidet med ytterliggere tre år. Det er teknisk utvikling som er kjernen i vårt samarbeid, og Shell har spilt en nøkkelrolle i våre to VM-titler, sier presidenten i Hyundai Motorsport, Sean Kim. 

Også Shell er fornøyd med at samarbeidet nå er forlenget. 

-Forlengelsen av sponsoravtalen og det tekniske partnerskapet med Hyundai Motorsport representerer en sterk og verdifull plattform for Shell for å vise frem sin teknologi, ved å bruke motorsport som den ultimate testarena. Det vil gjøre det mulig for teamene våre å fortsette sitt felles arbeid for å hjelpe oss med å nå våre respektive nåværende og fremtidige bærekraftsambisjoner og -initiativer. Lærdommene fra vårt felles arbeid vil fortsette å bli overført direkte til utviklingen av Shell Helix Ultra-smøremidler til fordel for Hyundai-kunder over hele verden, og hjelpe dem med å minimere karbonfotavtrykket, sier Ade Ajala, Vice President Global Key Accounts, New Business Development and Strategic Alliances i Shell.

arrow-right
Forrige
Shell og EL-racing. Hvorfor?

09.09.22

Neste
St1 ansetter samfunnskontakt for Davvi Vindpark

10.10.22

Relaterte artikler

Les alt