Bensin

-

V-power 98

Shell V-Power blyfri 98 er utviklet for å forbedre ytelsen uavhengig av hvilken bil du kjører. 

V-power  blyfri 98 er utviklet slik at den renser motoren og beskytter viktige deler for å sikre best mulig kjøreytelse.

Drivstoffet er tilsatt ytelsesforbedrende stoffer for å bidra til lavere drivstofforbruk og mindre energitap. Det reduserer avleiringer i motoren, slik at mer av energien i drivstoffet kan brukes på å drive hjulene. Motoren blir dessuten mer drivstofføkonomisk. Shell V-Power blyfri 98 inneholder kraftige rengjøringsmidler designet for å beskytte viktige deler i drivstoffsystemet mot smørjedannelse, og for å bidra til å fjerne eksisterende smørje mens du kjører. Drivstoffet er også designet for å danne en beskyttende hinne på metalloverflater for å bidra til å unngå korrosjon på viktige deler i drivstoffsystemet. Shell V-Power Nitro+ blyfri 98 med friksjonsmodifiserende teknologi (FMT) er designet for å bidra til å redusere friksjon i kritiske områder av motoren din, slik at deler kan bevege seg friere.

*Den faktiske effekten og de faktiske fordelene kan variere med bilen, bilens alder, kjøreforholdene og førerens kjørestil. De faktiske potensielle fordelene er relatert til et rensestoff designet for å bidra til å få bort eksisterende avleiringer i motoren. Graden av korrosjonsbeskyttelse er basert på laboratorietester utført i henhold til ASTM D665A.

FuelSave 95

Et unikt drivstoff utviklet for å rekke litt lenger på literen – uten å koste mer.

Når du tanker Shell FuelSave oppnår du en umiddelbar virkning av et mer effektivt drivstoff. Dette er fordi drivstoffet er tilsatt drifstoffbesparende additiv som virker fra første tank.

Tidligere drivstoff som har hatt besparende effekt har kun vært basert på å forhindre oppbyggingen av avleiringer og sot rundt motorens ventil- og innsprøytningsområdet gjennom rensende additiver. Det nye besparende additivet fungerer ved at det smører der hvor motorens egen olje ikke kommer til. Dette reduserer friksjonen i motoren og frigjør mer av energien til å drive bilen fremover. På denne måten får du mer ut av hver dråpe Shell FuelSave, og du sparer bensin uten ekstra kostnad.

Hos Shell får du kvalitetsdrivstoff og valgfrihet

Drivstoff

Hvilket drivstoff passer deg? 

Shell V-Power logo

V-power 98

Shell V-Power 98 er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen.

Shell Fuelsave logo

Fuelsave 95

Når du tanker Shell FuelSave oppnår du en umiddelbar virkning av et mer effektivt drivstoff. Dette er fordi drivstoffet er tilsatt drifstoffbesparende additiv som virker fra første tank.

Shell Diesel Extra logo

Diesel Extra

Shell Diesel Extra er spesielt designet for å hjelpe til med å holde motoren din ren og beskytte mot korrosjon - og hjelper deg å få maksimalt utbytte av hver eneste dråpe.

Shell V-Power Diesel logo

V-power Diesel

Shell V-Power  Diesel er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å rengjøre motoren din og umiddelbart sette i gang prosessen med å få renset bort avleiringer som kan svekke motorytelsen.