Ny Shell energistasjon på Klett

Sammenlignet med mer tradisjonelle bensinstasjoner setter vi i St1 standarden for fremtiden med Shell Klett. Her satses det på nye energikilder og stasjonen er utstyrt med 16 hurtigladepunkter for elbil i tillegg til pumper for bensin og diesel.

Dette finner du på Shell Klett: 

  • AdBlue

  • Farget diesel / Avgiftsfri Diesel

  • Diesel Extra

  • Egen bane for tungtransport med hurtigpumpe og satelitt

  • Trafikkpunkt langs E39 og E6

  • Muligheter for en liten fortjent pause for yrkessjåfører

  • Tilgang til dusj etter en lang reise på veien

  • Sitteplasser for en god matbit

  • Mat og forfriskninger i ekte Shell kvalitet

Perfekt for tungtransporten og yrkessjåfører

Shell Klett ligger perfekt til der hovedfartsårene E6 og E39 møtes og Klett er nok et tilskudd til flere av St1 Shell sine strategiske knutepunkter for tungtransporten. På Shell Klett er det lagt opp til at de ulike kundegruppene ikke skal blandes. Tungbilene har eget fylleområde utenfor området hvor småbilene kjører, der de kan fylle både drivstoff og AdBlue. 

I tillegg finnes det mye industri syd for Trondheim, som gjør at den nye Shell stasjonen på Klett vil være en perfekt lokasjon for alle passerende midt i landet. 

-Her har vi bygget en stor, ny energistasjon som vil bli stående i flere tiår fremover. Det skaper forutsigbarhet for kundene, og stasjonen ligger perfekt plassert ved hovedveinettet mellom E6 og E39, sier Bård Granerud, etableringssjef retail i St1 Norge AS, som drifter alle Shell-stasjonene i Norge.

Egen kjørebane for tungtransporten

Egen dusj for yrkessjåfører

Det er lite som slår en god og varm (eller kald) dusj etter en lang arbeidsdag og vi vet hvor viktig det kan være å koble av etter en hektisk dag på veien der både hender, hode og resten av kroppen har blitt brukt flittig. 

Derfor har vi som en liten kronen på verket har vi gjort det mulig for våre yrkessjåfører for å ta seg en god og forfriskende dusj etter mange timer på veien. Eller om du bare har lyst å friske opp hår og hud før du reiser avgårde. Valget er ditt. 

 

Egen dusj for yrkessjåfører En toppmoderne energistasjon som er bygget for fremtiden

Her er ikke bare bilen i fokus: På stasjonens område finner du lekeplass for barna og en luftegård for familiens firbente venn. Et insekts hotell har vi også fått plass til. Innendørs finnes gode sitteplasser og mattilbudet ivaretar både kjøttelskeren, veganeren og de midt imellom.­­

Butikken har et salgsareal på 140kvadratmeter, utstyrt med vaskehall og selvvask. 

Shell Klett er dermed den største butikken blant Shell-stasjonene i Norge med et bredt utvalg mat og bakevarer. I tillegg har stasjonen et stort uteområde som fungerer som rasteplass med spiseplasser.

-Vi har lagt vekt på å være en destinasjon for hele familien, og er glade for at vi endelig kan ønske kundene velkommen til fremtidens energistasjon på Shell Klett, avslutter Sørlundsengen.

Se bilder fra hele energistasjonen Shell Klett under:

Shell stasjon på Klett

Oversikt over stasjonen

Butikken inne på Shell Klett

Boller på Shell klett

Bakeriet på Shell Klett

Sitteplasser inne på Shell klett

Sitteplasser ute på Shell klett

Lekeplass Shell Klett

Insektshotell Shell klett

Shell Klett på kvelden. Oppe 24/7

Ladestasjoner på Shell klett

Uteområdet og oversikt over energistasjonen Shell klett

 

arrow-right
Forrige
- Et bidrag for Trondheims klimasatsning

14.09.21

Neste
Slik sparer du enkelt drivstoffutgifter

18.10.21

Relaterte artikler

Les alt