Her ligger alt til rette for en god pause mens du lader

Hurtiglading hos Shell skal være raskt og enkelt. Den norske elbilparken endrer seg og nå er elbilandelen på rekordhøye 20 prosent. Med sine 250 ladepunkter har Shells ladenettverk vokst i rekordfart.
 Hurtiglading hos Shell

Shell bygger ut ladenettverket i rekordfart. Bare det siste året har de utvidet med 115 ladepunkter på strategiske plasser over hele landet.

– Én ting er sikkert: vi er på farta som aldri før! Det er vekst i bilparken, og vi jobber hele tiden med at våre stasjoner skal forbli relevante, sier Thomas Danielsen, kategorisjef for energi og bilvask hos Shell.

Finn nærmeste ladestasjon hos Shell

– Vi oppgraderer også våre eksisterende ladepunkter med kraftigere ladere. Det gjør det enda raskere og enklere for deg å lade på farta. 

Lad bilen hos Shell

Naturlige stoppesteder 

I takt med bilparken, endrer også Shell-stasjonene fokus: Det som tradisjonelt har vært «bensinstasjoner» er nå «energistasjoner», slik at de fortsatt er et naturlig stoppested for deg når du er på farta.

– Det er ikke bare bensin eller diesel som er viktig lenger, men også nye energiformer som lading. Samtidig spiller våre andre tilbud en stadig viktigere rolle for våre kunder, som god mat, bilvask og andre servicefasiliteter.

Pause Shell Sitteplasser

Tips for raskere og billigere lading

  • Ikke start langturen med lading. Et batteri med god driftstemperatur lades mer effektivt enn et kaldt batteri.
  • Stopp lading ved ca. 80 prosent dersom du ikke trenger mer - de siste prosentene er dyrere og tar lengre tid.
  • Start lading ved lav batteriprosent hvis du kan.
  • Velg riktig lader. Hvis bilen din ikke kan lade med mer enn 50 kW, er det bortkastet å bruke lynladeren så fremt man har et alternativ.
  • Senk skuldrene og lad når du kan, ikke når du må. Lite er så kjedelig som å gå tom for strøm på veien, og man har godt av en benstrekk i ny og ne.

Satser på lading fra nord til sør

– Vi ser hele tiden etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene våre mer brukervennlige, sier Thomas Danielsen.

– Ikke minst jobber vi for å få ned ladetida. Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt å lade hos oss. I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner.

Den norske bilparken fornyer seg, og elbilene fyller trafikkbildet mer og mer. Andelen biler med ladeplugg på norske veier har nådd over 20 prosent. Da er det viktig med lademuligheter akkurat der du befinner deg.

– Laderne på Shell er teknologinøytrale. Det betyr at du kan lade hos oss uansett hva slags elbil du kjører, sier Danielsen.

Ladepunkter Shell

Et attraktivt sted å stoppe

– Utbyggingen av ladenettverket vårt er optimalisert i forhold til hvor det skal lønne seg å ta en pause. På den måten kan kundene kombinere ladingen av bilen med en hyggelig pause og et godt måltid, sier Danielsen.

Med over 250 teknologinøytrale ladepunkter, kan alle elbiler lade på Shell.

Se hva Shell har å by på

– At vi kan tilby kundene det de trenger på farta, gjør oss til et attraktivt sted å stoppe innom, sier Danielsen.

Matutvalg Shell

Shell har et stort utvalg av mat og drikke, som passer for alle i bilen. Medarbeiderne tilbereder god mat og rykende ferske bakervarer på stasjonene over hele landet.

– Mens du lader bilen, kan du nyte nybakte fristelser inne!

 

arrow-right
Forrige
Bytte til sommerdekk? Se våre tips

28.03.22

Neste
Slik forsyner vi drivstoff og energi til landet

12.04.22

Relaterte artikler

Les alt