Spesialisten på rimelig drivstoff

St1 er et nytenkende og moderne energiselskap som har tatt rollen som prispresseren i drivstoffmarkedet. Vi har kun automatstasjoner, og hos oss er det alltid lav pris. Du kan fylle bensin og diesel på alle våre stasjoner.

Hos St1 skal bilistene oppleve at

  • Prisen på bensin og diesel er lav. Målet er at St1-stasjonene skal ligge under prisen på betjente stasjoner med god margin
  • Det skal være rimelig, enkelt og raskt å fylle drivstoff
  • Det er pumpeprisen som til enhver tid gjelder
  • Rutinene for betaling og tankfylling er enkle og sikre

Våre stasjoner

St1 har rundt 40 stasjoner i Norge, hovedsakelig på Østlandsområdet. Stasjonsnettet strekker seg fra Hamar til Arendal. Søk stasjon for mer informasjon om stasjonenes beliggenhet. Du kan fylle bensin og diesel på alle stasjoner og kan betale med St1-kort, bankkort, kredittkort eller kontanter.

St1s virksomhet

St1 er et finsk energiselskap som har som visjon å være den ledende produsenten og leverandøren av CO2-bevisst energi. Selskapet forsker på og utvikler økonomisk levedyktige og miljømessig bærekraftige energiløsninger.

St1 har syv bioetanolfabrikker i Finland, et raffineri i Sverige og totalt ca 1200 bensinstasjoner i Finland, Sverige og Norge, som markedsføres som St1 og Shell. (I Finland og Sverige har St1 kjøpt Shell sin virksomhet.)

Vil du vite mer om St1, besøk gjerne www.st1.eu