Fyll tanken raskt, trygt og enkelt

St1 er et nytenkende energiselskap med automatstasjoner i Norge, hovedsakelig i østlandsområdet. Hos oss er det raskt, trygt og enkelt å fylle drivstoff, og kundene kan være trygge på at det alltid er lav pris. Betal med norsk og svensk St1-kort, bankkort, VISA, Mastercard eller kontanter. Nærmeste stasjon finner du under Våre stasjoner eller i din smarttelefon.

Alle St1-stasjoner er utstyrt med moderne betalingsterminaler som oppfyller de strengeste kravene for kort- og betalingssikkerhet. Å fylle opp tanken og betale med kort på en St1-stasjon er like enkelt som å ta ut penger fra en minibank – bare følg instruksjonene på skjermen. Ønsker du kvittering, setter du inn kortet du betalte med etter å ha fylt tanken.

St1 har som mål å påvirke drivstoffmarkedet til beste for forbrukerne, og hos oss er det alltid pumpeprisen som gjelder. Vi har kun automatstasjoner og setter fokus på lave priser og effektiv drift av stasjonene. På alle våre stasjoner kan du fylle bensin og diesel.

Vet du om en tomt?

Vi søker stadig etter aktuelle steder å etablere oss. Ta kontakt hvis du vet om en tomt som passer for en bensinstasjon. Tomten bør være mellom 500 og 2000 m2 stor.